2009. 09. 22.
Rameau is örök
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már legalább fél éve nézem meg szinte hetente az alábbi felvételeket. Rameau-tól szereztem őket, Mátrai Dini mutatta,  William Christie és a Les Arts Florissants cucca. Olyan egyedien jó, mintha a Holt lelkek tánca lenne Gluktől. (Csak a nagytotálban megjelenő ízléstelen színpadot feledhetném!!!)



De ha igzán a könnyeimet akarom csorgatni, mivel ez a felvétel azt bizonítja, hogy munkával érnek el emberek dicsőséget, akkor ez:



Nos, ez egy fantasztikusan laza, a tánc és a zene kompakt módon egyesülnek benne. És Patricia Petibon, az énekes!!! Semmi erőltetettség, mégis, mindent tud arról, ami nekem fontos.

És akkor jön a ... a ... nos, nem a Tenkes kapitánya. (Akit szintén szeretek.) Ekkor jön egy új sztár. Szóval, miután mindent meghallgattam, akkor átmegyek az érzelmektől a ráció magaslatára. Igen. De úgy, hogy Magali Leger énekel, szóval azért maradnak érzelmek is. A rációt meg beleviszi ezerrel Marc Minkowski. Be bizony.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RKvd4tMkFHc&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RKvd4tMkFHc&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Jaj, jó ez az élet:)))


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés